Creatie | Jouw doel(en) bereiken


Wil je jouw mensen, proces of bedrijf eens supermooi in beeld brengen? Met content waarmee je jouw doelgroep op jouw persoonlijke manier aanspreekt? Je hebt een plan in je hoofd maar de exacte uitwerking ervan komt maar niet tot stand?

SETONPRODUCTIES werkt jouw ideeën uit met als resultaat een helder script. Samen creëren we de juiste content voor jouw wensen.

Content voor diverse doeleinden

Wil je meer bezoekers voor je evenement, duidelijker in beeld brengen wat jouw bedrijf doet, nieuwe leden werven of een interview met een belangrijk persoon haarscherp vastleggen? Eigenlijk begint alles met een helder doel voor ogen. Wat breng je in beeld en wat is jouw boodschap die je wil overbrengen? Wat wil je uitstralen en wat wil je, eventueel met een knipoog, direct of indirect vertellen aan je doelgroep (potentiële klanten)? Je kunt ervan op aan dat je content krijgt die volledig aansluit bij het karakter van jouw bedrijf. Mijn team en ik zoomen in op dynamiek en beleving en hebben oog voor spontane emoties. Kortom, er niets dat ons ontgaat en al het essentiële wordt meegenomen voor een goed totaalbeeld.

Voorbeelden van content creatie

Een aftermovie van een evenement, het in beeld brengen of beschrijven van een campagne of cursus, video’s en/of foto’s die het regionale nieuws of de missie van een bedrijf ondersteunen; ik heb al vele projecten mogen verzorgen.

Content creatie ideeën

•Opening van een nieuw gebouw (kantoor/winkel/wooncomplex)
• Jouw ludieke actie voor een goed doel in beeld
• Jouw werkwijze/bedrijfsproces in beeld
• Een sport werkelijk beleven door een actiecamera op een sporter
• Unboxing films (als je producten verkoopt)
Kijk gerust bij  portfolio om nog meer inspiratie op te doen.


"Met Rianne heb ik ruim een half jaar voor de verkiezingen meerdere malen om tafel gezeten en samen gebrainstormd over de online strategie op social media. Het resultaat was een divers plan met verschillende creatieve ideeën. Rianne hielp bij het maken van draaiboeken en maakte de films die in het plan waren opgenomen. Ze was een fijne coach tijdens het filmen en gaf goede aanwijzingen. Mede dankzij Rianne‘s inzet heeft GroenLinks in 2018 een monsterzege behaald tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Van drie in 2014 naar zeven zetels nu!"
Sylvana Rikkert – Fractievoorzitter GroenLinks Zwolle

 

Wil jij ook met pakkende content jouw doel(en) bereiken? Neem dan contact met me op. Dit kan door te bellen naar 06 12 38 12 35 of door hieronder je gegevens achter te laten.

Contactformulier
[contact-form-7 404 "Not Found"]