Strategie | Recht op je doel(en) af


Zou jij je doelgroep graag uitbreiden of beter willen bereiken? Blijft jouw omzet achter en zoek je naar een slimme manier om meer bezoekers (klanten) te trekken? Bezoekers voor bijvoorbeeld je website of evenement?

SETONPRODUCTIES helpt je graag met het bereiken van jouw doelen door middel van een heldere en concrete content strategie die helemaal past bij jouw uitstraling.

Een strategie voor jouw content

Of je nou als politieke partij zoveel mogelijk kiezers wilt trekken, specifieke bezoekers naar je site wilt leiden of van je evenement een groot succes wilt maken, als sparringpartner denk ik actief met je mee zodat jij snel en effectief jouw doel(en) kunt behalen.
Samen stippelen we een content strategie uit en bepalen we de geschikte middelen, denk hierbij aan passende foto’s, teksten of video voor jouw bedrijf. Zo bespreken we ideeën, de technische mogelijkheden en de uitvoerbaarheid.
Ik zorg ervoor dat jouw bedrijfsidentiteit in alle uitingen terug te vinden zijn. Dit is uiterst belangrijk voor een blijvende professionele uitstraling en de herkenbaarheid van jouw bedrijf.
Met mijn hulp kun je ervan op aan dat hetgeen jij laat zien ook echt bij jou en jouw bedrijf past. Jouw zichtbaarheid gaat een enorme boost krijgen en samen zorgen we voor content waarin naar voren komt wat jou zo uniek maakt.

Inhoud van een content strategie

De inhoud van een content strategie is sterk afhankelijk van de doel(en) die je wilt bereiken en het budget dat je ervoor hebt. Als deze twee factoren helder zijn, plannen we samen in wat wanneer aan de orde is en welke content en welk mediakanaal we daarbij inzetten.

Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan
• Een IGTV campagne, het televisiekanaal van Instagram, om jouw product of bedrijf zichtbaarheid te geven
• Een reeks films om op te vallen met gemaakte producten of openstaande vacatures als jouw doelgroep bijvoorbeeld op LinkedIn zit
• Een ghostreader die SEO-gerichte blogs schrijft
• Persberichten die zowel offline (kranten/ vakbladen) en online zichtbaarheid realiseren.
• Animatiefilm om een proces in beeld te brengen
• After movie van jouw evenement
• Elke week (maand) een foto- of videograaf op bezoek
• Montage van alle video’s en (eigengemaakte) foto’s
Het resultaat van deze inspanningen wordt gemeten en meten is weten, waardoor we nog scherper kunnen bijstellen en jouw doel(en) behalen.
Zoals je ziet kan ik meer bieden dan het maken van video’s (mijn expertise). Ik heb een team achter mij staan waar ik nauw mee samenwerk.
Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos, zolang iets maar bij jou past.

Jouw content op het juiste moment

Ik ben jouw contentcoördinator en zorg ervoor dat alles in goede banen loopt en dat jouw content op het juiste moment gepland staat. Ik zie er scherp op toe dat alle werkzaamheden op tijd worden uitgevoerd en ben jou directe aanspreekpunt als zaken toch net even anders lopen.
Wellicht krijg je ineens een slim idee waarmee je kunt inspelen op de actualiteit. Zonder probleem pas ik het in het totaalplan in en zorg ervoor dat het geregeld wordt.
Je kunt ervan op aan dat ik er alles aan doe om met de juiste content jouw uiteindelijke doel zo snel mogelijk te bereiken.

“De Stentor had de wens om ‘video’ een prominente plek in de organisatie en op de website (www.destentor.nl/video) te geven. Hier heeft Rianne met haar kennis en video’s een enorme bijdrage aan geleverd. Ze werkt hard, denkt mee, zoekt oplossingen en is technisch onderlegd. Daarnaast heeft ze ervaring in het opzetten van een mediaplatform en dat is te merken. Mede dankzij haar kennis en inzet heeft ‘video’ bij de Stentor een grote vlucht genomen."
Corine Engelbarts – Coördinator video De Stentor

 

Wil jij jouw doel(en) snel en efficiënt bereiken? Neem dan contact met me op. Dit kan door te bellen naar 06 12 38 12 35 of door hieronder je gegevens achter te laten.

Contactformulier

[contact-form-7 404 "Not Found"]