Kalender | Een jaar lang goede content


Ben je het zat om elke keer weer nieuwe content te verzinnen omdat je bij je klanten in beeld moet blijven? Of wil je werken aan je zichtbaarheid (op social media), maar heb je daar helemaal geen tijd voor? Wel eens aan een contentkalender gedacht?

Met een handige, goed gestructureerde contentkalender van SETONPRODUCTIES ben jij een jaar lang voorzien van slimme, gerichte content. Content die inspeelt op jouw ontwikkelingen en terugkerende thema’s. Zo blijft jouw bedrijf continu in beeld bij jouw, o zo belangrijke, (potentiële) doelgroep en hoef jij je lekker alleen bezig te houden met jouw werk (passie).

Een jaar lang goede content

Als sparringpartner help ik je met het opstellen van een jaarkalender. Een kalender waarin al jouw contentplannen overzichtelijk staan weergegeven. Je hebt hiermee een communicatie- strategie in handen die jou veel tijd bespaart en rust geeft. Ik zorg ervoor dat jouw professionele bedrijfsidentiteit overal in doorgevoerd wordt en dat jouw geplande content ook echt iets oplevert.

Inhoud van een contentkalender

De planning van een contentkalender is afhankelijk van jouw wensen en het beschikbare budget. Ik denk graag mee over de ontwikkelingen van je bedrijf en/of er bijvoorbeeld op bepaalde thema’s in het jaar ingehaakt kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Moederdag, EetGeenDierenDag, Kerst of de Internationale Dag van de Samenwerking etc. Ik zoek voor elke content het meest geschikte mediakanaal.

Bij jouw contentkalender kun je bijvoorbeeld denken aan
• Content gericht op themadagen, als Kerst, EetGeenDierenDag of Moederdag
• Issuekalender met heel veel dagelijkse of wekelijkse thema’s
• Quotes van grote namen die bijdragen aan jouw imago
• (Eigen) content van evenementen, acties (goede doel)
• Zelf een passend thema bedenken
• Per week een tip waar je doelgroep (klant) mee uit de voeten kan
• Hoogtepunten per jaar bepalen en daarvan professionele foto’s en video’s laten maken

Het onderdeel video voor de contentkalender kan ik maken. Voor de andere content heb ik een team achter mij staan waar ik zeer nauw mee samenwerk. Hierdoor zijn jouw mogelijkheden eindeloos. Graag denk ik mee over jouw wensen om je bedrijf op een unieke manier zichtbaar te maken.

Jouw content op het juiste moment

Als jouw contentbegeleider zorg ik ervoor dat jouw content op het juiste moment wordt uitgevoerd. Soms moet een advertentie voor een vakblad of tijdschrift al heel op tijd worden aangeleverd. Ook moet een bedrijfsvideo op het juiste moment worden gelanceerd. Ik zorg ervoor dat alles op tijd wordt uitgevoerd en afgerond en blijf het hele jaar jouw aanspreekpunt voor alle content die gaat komen. Eventueel kunnen we terloops nog wat contentideeën aan de kalender toevoegen om in te spelen op een actueel thema. Met jouw contentkalender en mijn aansturing kun jij jouw doelen voor een jaar snel en efficiënt bereiken.

 

“Mijn droom: het Gronings Ontzet vieren werd werkelijkheid, maar zonder mensen geen evenement. Mijn doelstelling van 1500 bezoekers is ruim gehaald door de social media- strategie, flyeren, gemeentelijke contacten en een daaraan gekoppelde kalender met tijdsplanning die Rianne en ik gemaakt hebben. De kalender maakte het overzichtelijk en bespaarde me een hoop tijd omdat ik precies wist waar ik aan toe was. De after movie die Rianne tijdens het evenement heeft gemaakt heb ik maximaal gedeeld en gebruik ik nu weer om de bezoekers voor dit jaar te enthousiasmeren. In 2022 ga ik de Slag om Groningen groots vieren en daarbij ga ik alle opgedane ervaring en Rianne haar onmisbare kennis en ervaring zeker weer inzetten.”

Tim Smit - Oprichter en voorzitter stichting Vestingdagen Noord Nederland  

 

Wil jij ook een jaar lang geen contentzorgen? Neem dan contact met me op voor jouw slimme contentkalender. Dit kan door te bellen naar 06 12 38 12 35 of door hieronder je gegevens achter te laten.

Contactformulier
[contact-form-7 404 "Not Found"]