Diensten | welke past jou?

Aftermovie

Is de sfeer vastleggen van jouw evenement.

De aftermovie is geschikt om als terugblik en promotie te dienen, je naamsbekendheid te vergroten en in te zetten als bedankje voor de samenwerkingspartners en/ of sponsoren.

Campagnefilm

Is ter promotie van een dienst/ product of voor politieke verkiezingen.

De campangefilm heeft als doel om in meerdere films je kijker te laten zien waar jij als bedrijf of politieke partij voor staat en waarom jij de beste bent.

Instructiefilm

Is een uitlegfilm over de werking van jouw product of dienst.

De instructiefilm is een extraatje voor je klanten waar jouw klanten erg blij van worden en jij dus ook. Bovendien is het een goede manier om reclame te maken voor je bedrijf.

Nieuwsfilm

Is de manier om je doelgroep direct op de hoogte te stellen van mooi nieuws van je bedrijf.

De nieuwsfilm heeft als doel om bijvoorbeeld een opening van een nieuwe vestiging of de verwelkoming van de 200ste medewerker op te nemen en daarna direct een film te maken die jij met trots online zet. 

Promotiefilm

Is het verhaal vertellen achter je bedrijf, productie of dienst.

De promotiefilm is geschikt om je naamsbekendheid te vergroten en je klanten aanzetten tot actie.

Testimonial

Is een klant die vertelt over jouw productie of dienst.

De testimonial is geschikt om nieuwe klanten te overtuigen, want er is niets overtuigende dan een bestaande klant die jouw product of dienst aanbied. 

Werkwijze | stap voor stap

Image

Stap 1 - Strategie

Tijdens het offertegesprek maken we kennis, bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden. Daarna volgt een voorstel met kostenplaatje zodat vooraf de strategie helder is en hoeveel het gaat kosten. 

Kennismaking

Wensen

Kostenindicatie

Image

Stap 2 - inhoud bepalen

Samen bepalen we de hoofdlijnen van jouw film en zet ik het om in een draaiboek met een uitgeschreven plan. Hierin staan onder andere de locatie(s), de personen die het verhaal gaan vertellen en de beelden die er gemaakt gaan worden. 

Jouw verhaal

Benodigdheden

Image

Stap 3 - Opnames

Het moment van de waarheid, de opnames. Altijd een spannend moment voor diegenen voor de camera, maar ik loods je er wel doorheen. Samen halen we het beste uit het moment.

Beeld, geluid en inhoud scherp

REC

Image

Stap 4 - Montage

Tijdens de montage komt alles bij elkaar. Het is een grote puzzel waarin ik het beste haal uit  beeld, geluid en vormgeving. waarna er een preview volgt.

Puzzelen

Preview

Image

Stap 5 - Delen

Na een dubbele check is het eindresultaat daar en ben jij klaar om de wereld jouw film te laten zien. Delen op social media, als relatiegeschenk op usb en/ of op de website. 

Tevreden

Delen

Actie/ reactie

Geïnteresseerd?

Neem contact op