Eigenwerk | werk op eigen conto

De RecKnop

De RecKnop is een reeks van SETONPRODUCTIES waarin je wordt meegenomen in de werkwijze van het maken van een film en inspiratie vindt om zelf aan de slag te gaan met film. 


Reisvlogs

Mijn droom: van Zwolle naar Beijing met de trein is werkelijkheid geworden. Van mijn reis heb ik een 7-delige serie gemaakt, omdat ik jou heel graag een stukje mee wil nemen op mijn reis en mijn ervaringen met jou wil delen. Veel kijkplezier!
Actie camera

Hieronder een paar voorbeelden van opnames met de actie camera. Fantastisch om in te zetten om je kijker nog meer te betrekken bij jou boodschap. Laat zien hoe je iets doet met een actie camera die op hoofd of borst vastgemaakt kan worden, in plaats van het uit te leggen met een langdradig verhaal.

Photoshop cursus

Met behulp van het boek De officiële training van Adobe voor Photoshop CC heb ik basis en uitgebreide vaardigheden ontwikkeld in het programma Photoshop. Tijdens de training heb ik verschillende oefeningen uitgevoerd en hieronder staan de oefeningen per les uitgelicht.


Serie Zwolle op z'n mooist

SETONPRODUCTIES is gestart met een eigen serie, de serie Zwolle op z'n mooist. Elke maand aandacht voor bijzondere plekken, gebouwen, voorwerpen of mensen in Zwolle en omgeving.


Geïnteresseerd?

Neem contact op