Klanten| een kleine greep uit het klantenbestand

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Referenties | wat klanten zeggen over SETONPRODUCTIES

Image

"Met Rianne heb ik ruim een half jaar voor de verkiezingen meerdere malen om tafel gezeten en samen gebrainstormd over de online strategie op social media. Het resultaat was een divers plan met verschillende creatieve ideeën. Rianne maakte de draaiboeken en de films die in het plan waren opgenomen. Ze was een fijne coach tijdens het filmen en gaf goede aanwijzingen. Mede dankzij Rianne‘s inzet heeft GroenLinks in 2018 een monsterzege behaald tijdens de gemeenteraadsverkiezingen. Van drie in 2014 naar zeven zetels nu!"

Sylvana Rikkert – Fractievoorzitter GroenLinks Zwolle

Image

“Mijn droom: het Gronings Ontzet vieren werd werkelijkheid, maar zonder mensen geen evenement. Mijn doelstelling van 1500 bezoekers is ruim gehaald door de social media- strategie, flyeren, gemeentelijke contacten en een daaraan gekoppelde kalender met tijdsplanning die Rianne en ik gemaakt hebben. De kalender maakte het overzichtelijk en bespaarde me een hoop tijd omdat ik precies wist waar ik aan toe was. De after movie die Rianne tijdens het evenement heeft gemaakt heb ik maximaal gedeeld en gebruik ik nu weer om de bezoekers voor dit jaar te enthousiasmeren.  In 2022 ga ik de Slag om Groningen groots vieren en daarbij ga ik alle opgedane ervaring en Rianne haar onmisbare kennis en ervaring zeker weer inzetten.”

Tim Smit - oprichter en voorzitter stichting Vestingdagen Noord Nederland

Image

“De Stentor had de wens om ‘video’ een prominente plek in de organisatie en op de website -www.destentor.nl/video- te geven. Hier heeft Rianne met haar kennis en video’s een enorme bijdrage aan geleverd. Ze werkt hard, denkt mee, zoekt oplossingen en is technisch onderlegd. Daarnaast heeft ze ervaring in het opzetten van een mediaplatform en dat is te merken. Mede dankzij haar kennis en inzet heeft ‘video’ bij de Stentor een grote vlucht genomen.”

Corine Engelbarts – Coördinator video De Stentor

Geïnteresseerd?

Neem contact op