Over mij | voorstellen

Image

SETONPRODUCTIES is het bedrijf van Rianne Seton, van mij dus. Ik ben enthousiast, positief en sportief. Ik ben gedreven en doe mijn werk met aandacht. Mijn klanten staan overigens net zo vol overgave in het leven als ik en samen brengen we hun dromen dichterbij.

Ik woon en werk in Zwolle, maar kom graag bij de klant over de vloer, waar dat ook mag zijn. Een mooie omgeving is namelijk erg belangrijk voor een professionele film en daarom kijk ik altijd mijn ogen uit, op zoek naar die ene mooie, geschikte locatie voor de klant.

 

Op mijn achtste maakte ik mijn eerste film
Mijn passie is film. Ik was acht toen ik mijn eerste ‘film’ maakte: we waren op vakantie geweest naar de Nederlandse kust en ik had acht foto’s afgedrukt. Ik hing ze achter elkaar op mijn slaapkamermuur, zodat de foto’s als het ware een film van mijn herinneringen vormden. Nu ik filmmaker ben, kan ik herinneringen echt in beweging laten zien.

Gadgets
Ik zoek voor mijn werk ook de beste gadgets. Je maakt mij blij met het onderzoeken van de nieuwste mogelijkheden op technologisch gebied. De snelste computers, de handigste app’s en de meest ultieme microfoon met briljant geluid. Alles om mijn werk nog beter en plezieriger te maken.

Overigens
We moeten het wel leuk houden. Ik houd van plezier maken; een grapje op z’n tijd moet kunnen! En van gezelligheid, daarom deel ik mijn kantoor met anderen en houd ik van samenwerken met klanten. Daarom ben ik als filmmaker ook oprichter en mede-eigenaar van twee gezamenlijke initiatieven:

Zullen wij ook samenwerken? Neem snel contact met me op voor een vrijblijvend gesprek!

Geïnteresseerd?

Neem contact op