Over | Voorstellen

SETONPRODUCTIES

Mijn naam is Rianne Seton, ik woon en werk in Zwolle. Als gepassioneerd videograaf denk ik graag mee over hoe doelen zo goed mogelijk bereikt kunnen worden met de juiste film of films. Nieuwsgierig en gefascineerd door alles wat erom mij heen gebeurt, maak ik al jaren films.

Een film in elkaar puzzelen
Een film maken is net als puzzelen. Van kinds af aan leg ik al puzzels en ik vind het heerlijk om structuur te scheppen in de chaos van idee tot eindresultaat en alles daar tussenin. Daarom help ik nu het bedrijfsleven met een harmonieus filmplan op maat waarmee hun vooropgesteld doel of doelen bereikt worden.

Filmmaker
Als het gaat om film, vind ik altijd de juiste manier om een gebeurtenis, proces of interview in een perfect totaalbeeld vast te leggen. Voor elke opdracht maak ik desgewenst een filmstrategie met een plan van aanpak en een kosten-batenanalyse.


De Contentshopper

Als filmmaker ben ik een onderdeel van het grotere plaatje, namelijk de hele online- en offline communicatiestrategie van een bedrijf.  Samen met een team contentspecialisten hebben wij De Contentshopper opgericht. Een plek waar je met al je vragen rondom online- en offline communicatie terecht kan. 

Complete plaatje

online- en offline communicatie

Alles onder één dakImage

Videograaf


Image

Online strategie & online marketing


Image

Fotograaf


Image

De Vlogclub 

Bepaalde evenementen of momenten, die voor het totaalbeeld van een bedrijf erg belangrijk zijn, lenen zich niet om een filmmaker in te huren en dan is De Vlogclub uitermate geschikt. Zelf leren om snelle content te maken voor je bedrijf, dat is wat je doet tijdens de cursussen van De Vlogclub. Samen met regisseur en programmamaker Evelien Pruis geef ik de cursussen. Voor meer informatie en aanmelden kun je naar de website van De Vlogclub.

Zelf doen

Snelle content

Cursus

Geïnteresseerd?

Neem contact op