Over | Voorstellen

Image

SETONPRODUCTIES

Mijn naam is Rianne Seton, ik woon en werk in Zwolle. Als gepassioneerd videograaf denk ik graag mee over hoe film kan bijdragen aan de doelstellingen van jouw bedrijf of organisatie. 

Puzzelen
Een film maken is net als puzzelen. Van kinds af aan leg ik al puzzels en ik vind het heerlijk om structuur te scheppen in de chaos van idee tot eindresultaat en alles daar tussenin. Daarom help ik nu bedrijven en organisaties om film in te zetten voor meer zichtbaarheid en het bereiken van de eigen doelgroep. 

Filmmaker
Als het gaat om film, vind ik altijd de juiste manier om een gebeurtenis, proces of interview in een perfect totaalbeeld vast te leggen. Voor elke opdracht maak ik desgewenst een filmstrategie met een plan van aanpak en een kosten-batenanalyse.

Image

De Contentshopper

Als filmmaker ben ik een onderdeel van het grotere plaatje, namelijk de hele online- en offline communicatiestrategie van een bedrijf.  Samen met een team contentspecialisten hebben wij De Contentshopper opgericht. Een plek waar je met al je vragen rondom online- en offline communicatie terecht kan. 

One-stop-shop voor content

Online- en offline communicatie

Alles onder één dak


Image

Videograaf


Image

Online strategie & online marketing


Image

Fotograaf


Image

De Vlogclub 

Bepaalde evenementen of momenten, die voor het totaalbeeld van een bedrijf erg belangrijk zijn, lenen zich niet om een filmmaker in te huren en dan is De Vlogclub uitermate geschikt. Zelf leren om snelle content te maken voor je bedrijf, dat is wat je doet tijdens de cursussen van De Vlogclub. Samen met regisseur en programmamaker Evelien Pruis geef ik de cursussen. Voor meer informatie en aanmelden kun je naar de website van De Vlogclub.

Zelf doen

Snelle content

Cursus

Geïnteresseerd?

Neem contact op