Content creatie bureau dat gaat voor jouw bedrijfsdromen


Mijn naam is Rianne Seton, ik woon en werk in Zwolle en samen met andere contentspecialisten creëer ik waardevolle en waanzinnig gave content voor (non-profit) bedrijven in allerlei vakgebieden. Als gepassioneerd videograaf denk ik graag mee over hoe doelen zo goed mogelijk bereikt kunnen worden met gerichte content. Met mijn content creatie bureau kan ik de wereld aan goede content bieden.

Puzzelen
Een contentplan is net als puzzelen. Pas als alle ideeën op tafel liggen wordt er overzicht geschapen en alles zo geschoven dat het in elkaar past en één volledig beeld geeft van wat een bedrijf wil bereiken. Van kinds af aan leg ik al puzzels en ik vind het heerlijk om structuur te scheppen in een totale chaos. Daarom help ik nu het bedrijfsleven met een harmonieus contentplan op maat waarmee hun vooropgesteld doel of doelen bereikt worden.

Filmmaker en contentspecialist
Als het gaat om video, vind ik altijd de juiste manier om een gebeurtenis, proces of interview in een perfect totaalbeeld vast te leggen. Voor elke opdracht maak ik desgewenst een filmstrategie met een plan van aanpak en een kosten-batenanalyse.
Nieuwsgierig en gefascineerd door alles wat erom mij heen gebeurt, maak ik al jaren films.
Films variërend van evenementen, bedrijfsvideo’s, congressen en beurzen tot nieuwsitems en campagnes. Bekijk gerust een aantal van mijn videoproducties.

Als contentspecialist ontzorg ik bedrijven met het volledig plannen en uitvoeren van hun contentideeën. Dus naast video, kun je ook denken aan (online) marketing, vormgeving, foto’s en teksten. Deze diensten komen bij elkaar in mijn Content strategie, Contentkalender en Content creatie. Hierdoor wordt de zichtbaarheid van bedrijven vergroot en wordt de doelgroep beter bereikt.

Het team van mijn content creatie bureau

Bekijk hieronder het team van specialisten waar ik snel mee schakel en waarmee ik nauw samenwerk om alle contentdromen en doelen van bedrijven te verwezenlijken.

Berry ten Hoven
SEO-tekstschrijver

Vragen aan content creatie bureau SETONPRODUCTES

Heb je nog vragen over mij of SETONPRODUCTIES? Loop jij rond met contentplannen of mooie toekomstdromen voor je bedrijf? Neem dan gerust contact met mij op en plan een geheel vrijblijvend gesprek.